Susret čelnih osoba umirovljeničkih stranaka Grada Zagreba

Povodom dana starijih osoba u sjedištu HSU-a Grada Zagreba održan je susret predstavnika umirovljeničkih stranaka grada Zagreba. Uz predsjednike gradskih organizacija Stranke umirovljenika Želimira Langa, BUZ-a Dražena Štiglića i Hrvatske stranke umirovljenika Davorke Vukadin na druženju su bili  i predstavnici umirovljeničkih udruga Grada Zagreba. Skup su razveselili članovi Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika iz Pešćenice. Dogovoreno je da će se zajednički susreti i nastavak aktivnosti nastaviti druženjima u prostorijama BUZ-a u ulici A. Hebranga te potom u sjedištu SU-a u Jurišićevoj 1/V.

Donedavni vlasnik naše najveće kompanije često je u slobodnim trenucima provodio vrijeme u lovu što je ... (opširnije)

Iako novinari često objavljuju netočne i lažne informacije nije česta pojava da nakon toga priznaju pogrešku ... (opširnije)

Gospodo budući umirovljenici vrijeme je da se trgnete, a za početak možete pročitiat članak na sljedećoj ... (opširnije)

Povodoma Dana općine Zdenci predsjednik Općinske organizacije Stranke umirovljenika Zdenci primio je prigodnu zahvalnicu za razvoj ... (opširnije)

Dan neovisnosti se obilježava 8. listopada jer je tog dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio ... (opširnije)

Na jučer održanim prijevremenim izborima za gradsko vijeće grada Orahovica lista Stranke umirovljenika predvođena Jurajem Fofonjkom ... (opširnije)

Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna Skupština Ujedinjenih naroda  da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja ... (opširnije)

Na poveznici aktualne informacije o hrvatskom egzodusu http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-iz-hrvatske-prvi-objavljujemo-koliko-je-ljudi-iselilo-u-koje-zemlje/996602.aspx ! (opširnije)

Još malo o Agrokoru na poveznici https://www.24sata.hr/news/hdz-ovci-otkazuju-poslusnost-agrokorova-parada-muljaze-541381! (opširnije)

Najbolji primjer rada, razmišljanja i odnosa političara prema biračima u Hrvatskoj možete pročitati na poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-bandic-je-otvoreno-priznao-da-pisa-po-glavama-zagrepcana/996457.aspx ... (opširnije)