Susret čelnih osoba umirovljeničkih stranaka Grada Zagreba

Povodom dana starijih osoba u sjedištu HSU-a Grada Zagreba održan je susret predstavnika umirovljeničkih stranaka grada Zagreba. Uz predsjednike gradskih organizacija Stranke umirovljenika Želimira Langa, BUZ-a Dražena Štiglića i Hrvatske stranke umirovljenika Davorke Vukadin na druženju su bili  i predstavnici umirovljeničkih udruga Grada Zagreba. Skup su razveselili članovi Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika iz Pešćenice. Dogovoreno je da će se zajednički susreti i nastavak aktivnosti nastaviti druženjima u prostorijama BUZ-a u ulici A. Hebranga te potom u sjedištu SU-a u Jurišićevoj 1/V.

U organizaciji SDP-a, Gradske organizacije Slavonski Brod održana je tribina i predstavljen program stranke za dobro ... (opširnije)

Na redovnom sastanku i druženju članova Gradskog odbora Stranke umirovljenika Slavonski Brod sudjelovao je i predsjednik ... (opširnije)

Medijski možemo reći potpuno nezabilježeno izvršena je ovih dana dokapitalizacija kutinske Petrokemije. Time je još jedan ... (opširnije)

Nastavljajući promociju programa Za dobro društvo politički tajnik SDP-a Davorko Vidović posjetio je stranačku bazu u ... (opširnije)

Predstavljanje programa SDP-a pod nazivom "Ljudi prije svega" započelo je u četvrtak, 19. listopada u Varaždinu! ... (opširnije)

Kada je prije nekoliko mjeseci gospodin Davor Bernardić, predsjednik najveće oporbene stranke postavio premijeru Hrvatske vlade ... (opširnije)

Svim državljanima Republike Hrvatske u domovini i osobito u inozemstvu čestitamo Dan neovisnosti! (opširnije)

Rad s djecom je vrlo osjetljiv i odgovoran, a jedan je od razloga što godinama svi ... (opširnije)

Početak zasjedanja hrvatskog sabora ali nažalost sve više i njegov cjelokupni rad ostat će zapamćen jedino ... (opširnije)

Najnovija razmišljanja i lamentacije trenutačnog ministra rada i mirovinskog sustava objavljena u medijima ponovno dokazuju njegovu ... (opširnije)