Susret čelnih osoba umirovljeničkih stranaka Grada Zagreba

Povodom dana starijih osoba u sjedištu HSU-a Grada Zagreba održan je susret predstavnika umirovljeničkih stranaka grada Zagreba. Uz predsjednike gradskih organizacija Stranke umirovljenika Želimira Langa, BUZ-a Dražena Štiglića i Hrvatske stranke umirovljenika Davorke Vukadin na druženju su bili  i predstavnici umirovljeničkih udruga Grada Zagreba. Skup su razveselili članovi Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika iz Pešćenice. Dogovoreno je da će se zajednički susreti i nastavak aktivnosti nastaviti druženjima u prostorijama BUZ-a u ulici A. Hebranga te potom u sjedištu SU-a u Jurišićevoj 1/V.

Zanimljivo je kako se u posljednje vrijeme u medije sve više i više puštaju probni baloni! ... (opširnije)

Bombastičan naslov na udarnoj stranici jednog našeg dnevnika ponovno dovodi čitatelje u dilemu jesu li doista ... (opširnije)

Vjerojatno ste mnogo puta čuli kako se umirovljenici žale na nedostatak slobodnog vremena u mirovini. Ova ... (opširnije)

Iako se tijekom ljeta preporučuje lagano štivo i razbibriga odlučili smo vas ipak upoznati sa sadržajem ... (opširnije)

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja! (opširnije)

Odgovor na naše pitanje iz naslova možete pronaći poveznici: https://net.hr/danas/hrvatska/stvari-se-mijenjaju-stiglo-novo-istrazivanje-evo-kakav-je-odnos-snaga-medu-strankama/?utm_source=Vecernji&utm_medium=DirectNaslovnica&utm_campaign=RazmjenaPrometa   (opširnije)

Odlazak PR plaćenika iz vlade na vlastiti zahtjev još je jedna dobrodošla pozitivna posljedica euforije vezane ... (opširnije)

Nogomet je još jednom pokazao kako je jedan od najvećih nacionalnih kohezivnih faktora što je osobito ... (opširnije)

Općinska organizacija Stranke Umirovljenika općine Sikirevci izašla je samostalno na izbore za Vijeća mjesnih odbora općine ... (opširnije)

Recidivi prošlosti nikako da se iskorijene u ponašanju jednog dijela naših sugrađana što ne bi bilo ... (opširnije)