Jamčimo vam crni dani tek dolaze!

 

Nedavno smo u medijima mogli pročitati analizu Američke obavkeštajne službe (CIA) kako je Hrvatska bila najbogatija republika u bivšoj državi! Nama koji smo u to vrijeme, a i sada živimo u Hrvatskoj to je potpuno jasno i ne treba nam nikakva stručna i obavještajna analiza. No isto tako nam je jasno kako su se za vrijeme Domovinskog rata pojedinci naglo obogatili i to ponajviše nesmiljenom pljačkom pod velom privatizacije. S vremenom su metode otimanja postale sofisticiranije i teže razotkrive da bi ovih dana bili svjedoci novog poglavlja urušavanja hrvatske imovine. I to ovog puta najvrijednijih dobara poput pitke vode i zemljišta što se pokušava donošenjem adekvatnih zakona bezuspješno zaštititi. Nažalost sve je to moguće jer su otimači u prednosti, a njihovi inteklektualni i financijski kapaciteti su daleko ispred savjesnih i domoljubno orjentiranih pojedinaca. Kako bi pojasnili o čemu se radi ponavljamo izjavu premijera Plenkovića kako je za zajam američkom investicijskom fondu od 480 mil Eura država dalo samo jamstvo. Zamislite, jamstvo i ništa više! Gospodine Plenkoviću ako niste znali, jamstvo znači da će izvori vode i zemljišta PIK-ova postati vlasništvo fonda ukoliko se krediti ne vrate što je vrlo izgledan i možda već unaprijed isplanirani scenarij. Tako će se na mala vrata rasprodati naše najvrijednije bogatstvo i to je jedina i bolna istina! Ipak možda u svemu tome ima i pozitivnih elemenata ukoliko je istina da iza ovog američkog fonda stoji novac velikog gazde. Pa i u činjenici da su svi novopečeni tajkuni bili dijelovi obavještajnog aparata bivše države jer bolje je da nas kradu naši nego stranci. S tim pozitivnim mislima lakše nam je prihvatiti i činjenicu kako država  pojedincima oprašta i po 100 milujuna poreza koji idu u zastaru. S druge strane kumicama i obrtnicima na placu se nemilosrdno naplaćaju kazne i proganjaju ih sanitarni, porezni, komunalni i ini inspektori. Tko im je kriv što nisu političari, sinovi tajkuna, pripadnici podzemlja ili nekih drugih beskrupoloznih udruženja te što ne mijenjaju i prilagođavaju svoje stavove i mišljenja poput zagrebačkog gradonačelnika.Imajući sve ove anomalije na umu za Stranku umirovljenika potpuno je jasno zašto ljude bježe iz naše domovine, a broj zaposlenih raste ali samo u neproizvodnim i uhljebničkim sektorima. Stoga poštovani sugrađani, a osobiti umirovljenici nemamo optimističke vijesti za vas i pripremite se za još gore dane ako je to uopće moguće.

 

Najnovija razmišljanja i lamentacije trenutačnog ministra rada i mirovinskog sustava objavljena u medijima ponovno dokazuju njegovu ... (opširnije)

Novac mirovinskih fondova zanimljiv je za baratanje političarima i dobrodošao kao izgovor u svakom trenutku. Tako ... (opširnije)

Događanja na hrvatskoj političkoj sceni izmjenjuju se kao na tekućoj vrpci tako da ih je čak ... (opširnije)

Najnovije istraživanje raspoloženja birača možete pročitati na sljedećoj poveznici http://hr.n1info.com/a326391/Vijesti/Plenkovicu-pala-popularnost-predsjednici-porasla.html (opširnije)

Zagrijavanje pred kako mnogi najavljuju vruću političku jesen započelo je već u kolovozu. Od izlaska radnika ... (opširnije)

Zanimljivo je kako se u posljednje vrijeme u medije sve više i više puštaju probni baloni! ... (opširnije)

Bombastičan naslov na udarnoj stranici jednog našeg dnevnika ponovno dovodi čitatelje u dilemu jesu li doista ... (opširnije)

Vjerojatno ste mnogo puta čuli kako se umirovljenici žale na nedostatak slobodnog vremena u mirovini. Ova ... (opširnije)

Iako se tijekom ljeta preporučuje lagano štivo i razbibriga odlučili smo vas ipak upoznati sa sadržajem ... (opširnije)

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja! (opširnije)