Jamčimo vam crni dani tek dolaze!

 

Nedavno smo u medijima mogli pročitati analizu Američke obavkeštajne službe (CIA) kako je Hrvatska bila najbogatija republika u bivšoj državi! Nama koji smo u to vrijeme, a i sada živimo u Hrvatskoj to je potpuno jasno i ne treba nam nikakva stručna i obavještajna analiza. No isto tako nam je jasno kako su se za vrijeme Domovinskog rata pojedinci naglo obogatili i to ponajviše nesmiljenom pljačkom pod velom privatizacije. S vremenom su metode otimanja postale sofisticiranije i teže razotkrive da bi ovih dana bili svjedoci novog poglavlja urušavanja hrvatske imovine. I to ovog puta najvrijednijih dobara poput pitke vode i zemljišta što se pokušava donošenjem adekvatnih zakona bezuspješno zaštititi. Nažalost sve je to moguće jer su otimači u prednosti, a njihovi inteklektualni i financijski kapaciteti su daleko ispred savjesnih i domoljubno orjentiranih pojedinaca. Kako bi pojasnili o čemu se radi ponavljamo izjavu premijera Plenkovića kako je za zajam američkom investicijskom fondu od 480 mil Eura država dalo samo jamstvo. Zamislite, jamstvo i ništa više! Gospodine Plenkoviću ako niste znali, jamstvo znači da će izvori vode i zemljišta PIK-ova postati vlasništvo fonda ukoliko se krediti ne vrate što je vrlo izgledan i možda već unaprijed isplanirani scenarij. Tako će se na mala vrata rasprodati naše najvrijednije bogatstvo i to je jedina i bolna istina! Ipak možda u svemu tome ima i pozitivnih elemenata ukoliko je istina da iza ovog američkog fonda stoji novac velikog gazde. Pa i u činjenici da su svi novopečeni tajkuni bili dijelovi obavještajnog aparata bivše države jer bolje je da nas kradu naši nego stranci. S tim pozitivnim mislima lakše nam je prihvatiti i činjenicu kako država  pojedincima oprašta i po 100 milujuna poreza koji idu u zastaru. S druge strane kumicama i obrtnicima na placu se nemilosrdno naplaćaju kazne i proganjaju ih sanitarni, porezni, komunalni i ini inspektori. Tko im je kriv što nisu političari, sinovi tajkuna, pripadnici podzemlja ili nekih drugih beskrupoloznih udruženja te što ne mijenjaju i prilagođavaju svoje stavove i mišljenja poput zagrebačkog gradonačelnika.Imajući sve ove anomalije na umu za Stranku umirovljenika potpuno je jasno zašto ljude bježe iz naše domovine, a broj zaposlenih raste ali samo u neproizvodnim i uhljebničkim sektorima. Stoga poštovani sugrađani, a osobiti umirovljenici nemamo optimističke vijesti za vas i pripremite se za još gore dane ako je to uopće moguće.

 

Najnovije recikliranje afere u SDP-u koja bi trebala eskalirati pučem u stranci tj. svrgavanjem predsjednika Bernardića ... (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim Hrvaticama i Hrvatima i ostalim građanima Republike Hrvatske ... (opširnije)

Prema sadržaju novinarskog članka koji možete pročitati na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/masovno-iseljavanje-uzelo-je-toliko-maha-da-nam-je-preostala-samo-jedna-stvarna-mjera-koja-bi-preokrenula-trend-selektivne-mjere-vise-ne-drze-vodu/7488324/ budućnost mirovina ne da nije ružićasta ... (opširnije)

Razmimoilaženje i prijepori između dvije vodeće osobe na hrvatskoj političkoj sceni (predsjednika hrvatskog sabora tu ne ... (opširnije)

Općinska organizacija stranke umirovljneika sikirevci održala je 7. lipnja sastanak na obiteljskom gospodarstvu Živić. Povod sastanka ... (opširnije)

Prošlog tjedna završeni izbori za mjesne odbore u Slavonskom Brodu zorno su pokazali nekoliko stvari na ... (opširnije)

Na nedavno provedenim izborima za mjesne odbore u Slavonskom Brodu velika većina parlamentarnih stranaka nije sudjelovala ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici možete pročitati kako je je za Agrokor bilo i drugih i to boljih ... (opširnije)

Malo po malo izlaze na vidjelo podaci vezani uz udjele dioničara u pojedinim Agrokorovim poduzećima i ... (opširnije)

Borba stranih interesnih skupina putem domaćih pijuna ovih je dana u punom zamahu. I dok jedni ... (opširnije)