Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju...

Opće je poznato kako je nekadašnji veliki gazda u svakoj hrvatskoj vladi imao nekoliko „svojih“ ministara. Stoga nije čudno kako je mogao ostati državi dužan milijunske iznose za neplaćanje koncesija, PDV-a, komunalne naknade i slično. S druge je strane bio najbliži kada je država davala poticaje i bespovratna sredstva koja su bila daleko potrebnija a dugoročno i isplativija da su podijeljena skromnim i radišnim obrtnicima, poljoprivrednicima ili poduzetnicima.No kako sve dođe na naplatu tako polako i ovaj neviđeni gospodarsko mafijaški konglomerat polako ali sigurno propada. Imajući ove informacije na umu mnoge su stvari jasnije ali bez obzira na to neće nam biti ništa lakše jer ćemo svi mi skupa morati plaćati sve propale vile, dvorce, otoke, jahte i slično. Unatoč tome nije nam jasno kako je moguće da se takvi slučajevi ponavljaju, a da nitko ne postavi pitanje vraćanja nelegalno oduzete imovine, financijskih sredstava i pokretnina. Sve dok se umjesto guljenja krumpira ne uvede ovakav oblik kažnjavanja beskrupoloznih tajkuna i nadalje ćemo biti zarobljenici ovakvih i sličnih rabota. Stoga će i nadalje davanje mrvica umirovljenicima poput najnovijeg povećanja mirovina od 2,5 % koje nije dovoljno ni da pokrije povećanje cijene električne energije biti vrhunac koji nam političke elite mogu ponuditi. No ako je većini umirovljenika, koji uporno glasaju za ideološki orjentirane stranke, to prihvatljivo niti mi u Stranci umirovljenika ne možemo ništa spektakularno napraviti da to promijenimo.

Donedavni vlasnik naše najveće kompanije često je u slobodnim trenucima provodio vrijeme u lovu što je ... (opširnije)

Iako novinari često objavljuju netočne i lažne informacije nije česta pojava da nakon toga priznaju pogrešku ... (opširnije)

Gospodo budući umirovljenici vrijeme je da se trgnete, a za početak možete pročitiat članak na sljedećoj ... (opširnije)

Povodoma Dana općine Zdenci predsjednik Općinske organizacije Stranke umirovljenika Zdenci primio je prigodnu zahvalnicu za razvoj ... (opširnije)

Povodom dana starijih osoba u sjedištu HSU-a Grada Zagreba održan je susret predstavnika umirovljeničkih stranaka grada ... (opširnije)

Dan neovisnosti se obilježava 8. listopada jer je tog dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio ... (opširnije)

Na jučer održanim prijevremenim izborima za gradsko vijeće grada Orahovica lista Stranke umirovljenika predvođena Jurajem Fofonjkom ... (opširnije)

Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna Skupština Ujedinjenih naroda  da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja ... (opširnije)

Na poveznici aktualne informacije o hrvatskom egzodusu http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-iz-hrvatske-prvi-objavljujemo-koliko-je-ljudi-iselilo-u-koje-zemlje/996602.aspx ! (opširnije)

Još malo o Agrokoru na poveznici https://www.24sata.hr/news/hdz-ovci-otkazuju-poslusnost-agrokorova-parada-muljaze-541381! (opširnije)