Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju...

Opće je poznato kako je nekadašnji veliki gazda u svakoj hrvatskoj vladi imao nekoliko „svojih“ ministara. Stoga nije čudno kako je mogao ostati državi dužan milijunske iznose za neplaćanje koncesija, PDV-a, komunalne naknade i slično. S druge je strane bio najbliži kada je država davala poticaje i bespovratna sredstva koja su bila daleko potrebnija a dugoročno i isplativija da su podijeljena skromnim i radišnim obrtnicima, poljoprivrednicima ili poduzetnicima.No kako sve dođe na naplatu tako polako i ovaj neviđeni gospodarsko mafijaški konglomerat polako ali sigurno propada. Imajući ove informacije na umu mnoge su stvari jasnije ali bez obzira na to neće nam biti ništa lakše jer ćemo svi mi skupa morati plaćati sve propale vile, dvorce, otoke, jahte i slično. Unatoč tome nije nam jasno kako je moguće da se takvi slučajevi ponavljaju, a da nitko ne postavi pitanje vraćanja nelegalno oduzete imovine, financijskih sredstava i pokretnina. Sve dok se umjesto guljenja krumpira ne uvede ovakav oblik kažnjavanja beskrupoloznih tajkuna i nadalje ćemo biti zarobljenici ovakvih i sličnih rabota. Stoga će i nadalje davanje mrvica umirovljenicima poput najnovijeg povećanja mirovina od 2,5 % koje nije dovoljno ni da pokrije povećanje cijene električne energije biti vrhunac koji nam političke elite mogu ponuditi. No ako je većini umirovljenika, koji uporno glasaju za ideološki orjentirane stranke, to prihvatljivo niti mi u Stranci umirovljenika ne možemo ništa spektakularno napraviti da to promijenimo.

Na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prica-majke-koja-gleda-sina-kako-odlazi-za-svojom-napustenom-generacijom-otjerali-su-nam-djecu-vani-ali-i-dalje-ih-drze-za-vratove/6831945/ možete pročitati aktualnu situaciju u Hrvatskoj koja nema veze s onime što se ... (opširnije)

Sudeći prema ponašanju zastupnika Hrelje možemo reći kako su pojedini filozofi potpuno u pravu kada kažu ... (opširnije)

U našoj državi koji mnogi opravdano nazivaju apsurdistan sve je moguće.  Granice između morala i nemorala ... (opširnije)

Posljednji događaji u Hrvatskom saboru pokazatelj su kako se povijest ponavlja i kako je prošlost učiteljica ... (opširnije)

Sa svojim izbornim programom i sloganom Vjerodostojno HDZ je na posljednjim parlamentarnim zborima privukao najveći broj ... (opširnije)

Vukovar- simbol hrabrosti, odavanja pijeteta žrtvama, mjesto sjećanja, zajedništva, jedinstva... (opširnije)

Na poveznici http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pitali-smo-strucnjake-o-pravilniku-koji-je-digao-uzbunu-medu-vozacima-sto-se-zapravo-mijenja-za-oboljele-i-hoce-li-imati-problema-s-dobivanjem-vozacke/6740487/ možete pročitati kakve se izmjene očekuu pri dobivanju vozačkih dozvola! (opširnije)

U nedavnom razgovoru za medije imalo smo prilike pročitati kako su za predsjednika Hrvatskog sabora riječi ... (opširnije)

O tome kako smo svojim komentarima zagolicali pozornost medija i šire javnosti svjedoče i jedan dio ... (opširnije)

Neugodno iznenađeni, a možemo slobodno reći i zatečeni jučerašnjom reakcijoim ministra Pavića moramo ponovno reagirati ponajviše ... (opširnije)