Koalicija s onima koji nisu željeli Hrvatsku!?

Kada jedna postavljena ploča ili bolje rečeno tri riječi ,, Za Dom Spremni'' postanu prvorazredni politički problem posve je jasno da je nešto trulo u državi Danskoj! Nažalost nije riječ o našim europskim sjevernim možemo reći već i susjedima u ovom globaliziranom svijetu već o aktualnoj hrvatskoj političkoj sceni.Međusobne optužbe i nerazumijevanje vladajućih toliko su postale svakodnevna pojava da se na to više i ne osvrćemo. I sve bi to mogli podvesti u neki demokratski okvir i sukobljavanje mišljenja kada bi pokazali barem tračak jedinstva i suglasja oko daleko važnijih tema. No to zasigurno nije moguće kada prema riječima zamjenika najveće vladajuće stranke  aktualnu vlast čine i oni koji nisu željeli Hrvatsku!  Postavlja se pitanje. Kako je moguće i zbog čega je onda sklepana ovakva politička većina? Te, jesu li doista neki osobni, privatni ili tko zna kakvi razlozi ideologa ovakve vlasti  prevladali nad opće društvenim i državnim interesima? Na ovo naše retoričko pitanje svakim je danom odgovor sve jasniji i sa zanimanjem ćemo pratiti daljnje političke poteze na državnoj ali i na lokalnoj razini!  U tom kontekstu nismo posve sigurno kako će i sjednica skupštine Grada Zagreba završiti kako je predviđeno jer i tu se uplelo previše osobnih interesa i pogodovalo pojedincima. No stara poslovica kaže kako se posije tako se i žanje ili za našu aktualnu poltičku scenu još bolje vrijedi ako s vragom tikve sadiš o glavu ti se obijaju. Glava se može i sačuvati, treba samo razvrgnuti Koaliciju s onima koji nisu željeli Hrvatsku….

Najnovije recikliranje afere u SDP-u koja bi trebala eskalirati pučem u stranci tj. svrgavanjem predsjednika Bernardića ... (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim Hrvaticama i Hrvatima i ostalim građanima Republike Hrvatske ... (opširnije)

Prema sadržaju novinarskog članka koji možete pročitati na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/masovno-iseljavanje-uzelo-je-toliko-maha-da-nam-je-preostala-samo-jedna-stvarna-mjera-koja-bi-preokrenula-trend-selektivne-mjere-vise-ne-drze-vodu/7488324/ budućnost mirovina ne da nije ružićasta ... (opširnije)

Razmimoilaženje i prijepori između dvije vodeće osobe na hrvatskoj političkoj sceni (predsjednika hrvatskog sabora tu ne ... (opširnije)

Općinska organizacija stranke umirovljneika sikirevci održala je 7. lipnja sastanak na obiteljskom gospodarstvu Živić. Povod sastanka ... (opširnije)

Prošlog tjedna završeni izbori za mjesne odbore u Slavonskom Brodu zorno su pokazali nekoliko stvari na ... (opširnije)

Na nedavno provedenim izborima za mjesne odbore u Slavonskom Brodu velika većina parlamentarnih stranaka nije sudjelovala ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici možete pročitati kako je je za Agrokor bilo i drugih i to boljih ... (opširnije)

Malo po malo izlaze na vidjelo podaci vezani uz udjele dioničara u pojedinim Agrokorovim poduzećima i ... (opširnije)

Borba stranih interesnih skupina putem domaćih pijuna ovih je dana u punom zamahu. I dok jedni ... (opširnije)