Koalicija s onima koji nisu željeli Hrvatsku!?

Kada jedna postavljena ploča ili bolje rečeno tri riječi ,, Za Dom Spremni'' postanu prvorazredni politički problem posve je jasno da je nešto trulo u državi Danskoj! Nažalost nije riječ o našim europskim sjevernim možemo reći već i susjedima u ovom globaliziranom svijetu već o aktualnoj hrvatskoj političkoj sceni.Međusobne optužbe i nerazumijevanje vladajućih toliko su postale svakodnevna pojava da se na to više i ne osvrćemo. I sve bi to mogli podvesti u neki demokratski okvir i sukobljavanje mišljenja kada bi pokazali barem tračak jedinstva i suglasja oko daleko važnijih tema. No to zasigurno nije moguće kada prema riječima zamjenika najveće vladajuće stranke  aktualnu vlast čine i oni koji nisu željeli Hrvatsku!  Postavlja se pitanje. Kako je moguće i zbog čega je onda sklepana ovakva politička većina? Te, jesu li doista neki osobni, privatni ili tko zna kakvi razlozi ideologa ovakve vlasti  prevladali nad opće društvenim i državnim interesima? Na ovo naše retoričko pitanje svakim je danom odgovor sve jasniji i sa zanimanjem ćemo pratiti daljnje političke poteze na državnoj ali i na lokalnoj razini!  U tom kontekstu nismo posve sigurno kako će i sjednica skupštine Grada Zagreba završiti kako je predviđeno jer i tu se uplelo previše osobnih interesa i pogodovalo pojedincima. No stara poslovica kaže kako se posije tako se i žanje ili za našu aktualnu poltičku scenu još bolje vrijedi ako s vragom tikve sadiš o glavu ti se obijaju. Glava se može i sačuvati, treba samo razvrgnuti Koaliciju s onima koji nisu željeli Hrvatsku….

Donedavni vlasnik naše najveće kompanije često je u slobodnim trenucima provodio vrijeme u lovu što je ... (opširnije)

Iako novinari često objavljuju netočne i lažne informacije nije česta pojava da nakon toga priznaju pogrešku ... (opširnije)

Gospodo budući umirovljenici vrijeme je da se trgnete, a za početak možete pročitiat članak na sljedećoj ... (opširnije)

Povodoma Dana općine Zdenci predsjednik Općinske organizacije Stranke umirovljenika Zdenci primio je prigodnu zahvalnicu za razvoj ... (opširnije)

Povodom dana starijih osoba u sjedištu HSU-a Grada Zagreba održan je susret predstavnika umirovljeničkih stranaka grada ... (opširnije)

Dan neovisnosti se obilježava 8. listopada jer je tog dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio ... (opširnije)

Na jučer održanim prijevremenim izborima za gradsko vijeće grada Orahovica lista Stranke umirovljenika predvođena Jurajem Fofonjkom ... (opširnije)

Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna Skupština Ujedinjenih naroda  da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja ... (opširnije)

Na poveznici aktualne informacije o hrvatskom egzodusu http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-iz-hrvatske-prvi-objavljujemo-koliko-je-ljudi-iselilo-u-koje-zemlje/996602.aspx ! (opširnije)

Još malo o Agrokoru na poveznici https://www.24sata.hr/news/hdz-ovci-otkazuju-poslusnost-agrokorova-parada-muljaze-541381! (opširnije)