Koalicija s onima koji nisu željeli Hrvatsku!?

Kada jedna postavljena ploča ili bolje rečeno tri riječi ,, Za Dom Spremni'' postanu prvorazredni politički problem posve je jasno da je nešto trulo u državi Danskoj! Nažalost nije riječ o našim europskim sjevernim možemo reći već i susjedima u ovom globaliziranom svijetu već o aktualnoj hrvatskoj političkoj sceni.Međusobne optužbe i nerazumijevanje vladajućih toliko su postale svakodnevna pojava da se na to više i ne osvrćemo. I sve bi to mogli podvesti u neki demokratski okvir i sukobljavanje mišljenja kada bi pokazali barem tračak jedinstva i suglasja oko daleko važnijih tema. No to zasigurno nije moguće kada prema riječima zamjenika najveće vladajuće stranke  aktualnu vlast čine i oni koji nisu željeli Hrvatsku!  Postavlja se pitanje. Kako je moguće i zbog čega je onda sklepana ovakva politička većina? Te, jesu li doista neki osobni, privatni ili tko zna kakvi razlozi ideologa ovakve vlasti  prevladali nad opće društvenim i državnim interesima? Na ovo naše retoričko pitanje svakim je danom odgovor sve jasniji i sa zanimanjem ćemo pratiti daljnje političke poteze na državnoj ali i na lokalnoj razini!  U tom kontekstu nismo posve sigurno kako će i sjednica skupštine Grada Zagreba završiti kako je predviđeno jer i tu se uplelo previše osobnih interesa i pogodovalo pojedincima. No stara poslovica kaže kako se posije tako se i žanje ili za našu aktualnu poltičku scenu još bolje vrijedi ako s vragom tikve sadiš o glavu ti se obijaju. Glava se može i sačuvati, treba samo razvrgnuti Koaliciju s onima koji nisu željeli Hrvatsku….

Najnovija razmišljanja i lamentacije trenutačnog ministra rada i mirovinskog sustava objavljena u medijima ponovno dokazuju njegovu ... (opširnije)

Novac mirovinskih fondova zanimljiv je za baratanje političarima i dobrodošao kao izgovor u svakom trenutku. Tako ... (opširnije)

Događanja na hrvatskoj političkoj sceni izmjenjuju se kao na tekućoj vrpci tako da ih je čak ... (opširnije)

Najnovije istraživanje raspoloženja birača možete pročitati na sljedećoj poveznici http://hr.n1info.com/a326391/Vijesti/Plenkovicu-pala-popularnost-predsjednici-porasla.html (opširnije)

Zagrijavanje pred kako mnogi najavljuju vruću političku jesen započelo je već u kolovozu. Od izlaska radnika ... (opširnije)

Zanimljivo je kako se u posljednje vrijeme u medije sve više i više puštaju probni baloni! ... (opširnije)

Bombastičan naslov na udarnoj stranici jednog našeg dnevnika ponovno dovodi čitatelje u dilemu jesu li doista ... (opširnije)

Vjerojatno ste mnogo puta čuli kako se umirovljenici žale na nedostatak slobodnog vremena u mirovini. Ova ... (opširnije)

Iako se tijekom ljeta preporučuje lagano štivo i razbibriga odlučili smo vas ipak upoznati sa sadržajem ... (opširnije)

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja! (opširnije)