Koalicija s onima koji nisu željeli Hrvatsku!?

Kada jedna postavljena ploča ili bolje rečeno tri riječi ,, Za Dom Spremni'' postanu prvorazredni politički problem posve je jasno da je nešto trulo u državi Danskoj! Nažalost nije riječ o našim europskim sjevernim možemo reći već i susjedima u ovom globaliziranom svijetu već o aktualnoj hrvatskoj političkoj sceni.Međusobne optužbe i nerazumijevanje vladajućih toliko su postale svakodnevna pojava da se na to više i ne osvrćemo. I sve bi to mogli podvesti u neki demokratski okvir i sukobljavanje mišljenja kada bi pokazali barem tračak jedinstva i suglasja oko daleko važnijih tema. No to zasigurno nije moguće kada prema riječima zamjenika najveće vladajuće stranke  aktualnu vlast čine i oni koji nisu željeli Hrvatsku!  Postavlja se pitanje. Kako je moguće i zbog čega je onda sklepana ovakva politička većina? Te, jesu li doista neki osobni, privatni ili tko zna kakvi razlozi ideologa ovakve vlasti  prevladali nad opće društvenim i državnim interesima? Na ovo naše retoričko pitanje svakim je danom odgovor sve jasniji i sa zanimanjem ćemo pratiti daljnje političke poteze na državnoj ali i na lokalnoj razini!  U tom kontekstu nismo posve sigurno kako će i sjednica skupštine Grada Zagreba završiti kako je predviđeno jer i tu se uplelo previše osobnih interesa i pogodovalo pojedincima. No stara poslovica kaže kako se posije tako se i žanje ili za našu aktualnu poltičku scenu još bolje vrijedi ako s vragom tikve sadiš o glavu ti se obijaju. Glava se može i sačuvati, treba samo razvrgnuti Koaliciju s onima koji nisu željeli Hrvatsku….

S nevjericom, ogorčenjem i čuđenjem članovi Stranke umirovljenika, a vjerojatno i velika većina građana Hrvatske,  prati ... (opširnije)

Saborski zastupnici čitate li na godišnjem odmoru ovih dana podatke na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigli-sokantni-novi-podaci-alarm-zbog-zapanjujuce-stope-iseljavanja-iz-hrvatske-ovo-u-lijepoj-nasoj-nije-zabiljezeno-u-posljednjih-100-godina/7047971/ (opširnije)

Na poveznci https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/finska-svojim-gradanima-svaki-mjesec-poklanja-560-eura-u-sijecnju-prosle-godine-poceli-s-neobicnim-eksperimentom-rezultati-su-neocekivani/7040830/ najnovije vijesti iz Finske do kojih je Hrvatska još miljama daleko! (opširnije)

Glavni politički događaj ovog tjedna i mjeseca, a može biti i godine dolazak je predsjednika RS ... (opširnije)

Naše višegodišnje zalaganje za ukidanje modela računanja ljetnog i zimskog vremena nije kod domaćih političara naišlo ... (opširnije)

Je li se nakon ove vijesti na poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-zbog-nemara-suda-uskok-ce-morati-bandicu-odblokirati-imovinu/1022948.aspx  još potrebno pitati zbog čega ljudi iseljavaju ... (opširnije)

U nizu hrvatskih apsurda u posljednje se vrijeme osobito ističe zahtjev iz „neimenovanih izvora'' ili iz ... (opširnije)

Najznačajnija reforma koja već godinama zaokuplja hrvatske političare ali i ne  samo njih, sigurno je reforma ... (opširnije)

Posljedice hibridnog rata u režiji predsjednika vlade svakim su danom sve vidljive. Naime više, PR plaćenik, ... (opširnije)

Sedam godina za redom članovi Stranke umirovljenika iz  Orahovice i Zdenaca sudjeluju na  tradicionalnoj kobasijadi u ... (opširnije)