Koalicija s onima koji nisu željeli Hrvatsku!?

Kada jedna postavljena ploča ili bolje rečeno tri riječi ,, Za Dom Spremni'' postanu prvorazredni politički problem posve je jasno da je nešto trulo u državi Danskoj! Nažalost nije riječ o našim europskim sjevernim možemo reći već i susjedima u ovom globaliziranom svijetu već o aktualnoj hrvatskoj političkoj sceni.Međusobne optužbe i nerazumijevanje vladajućih toliko su postale svakodnevna pojava da se na to više i ne osvrćemo. I sve bi to mogli podvesti u neki demokratski okvir i sukobljavanje mišljenja kada bi pokazali barem tračak jedinstva i suglasja oko daleko važnijih tema. No to zasigurno nije moguće kada prema riječima zamjenika najveće vladajuće stranke  aktualnu vlast čine i oni koji nisu željeli Hrvatsku!  Postavlja se pitanje. Kako je moguće i zbog čega je onda sklepana ovakva politička većina? Te, jesu li doista neki osobni, privatni ili tko zna kakvi razlozi ideologa ovakve vlasti  prevladali nad opće društvenim i državnim interesima? Na ovo naše retoričko pitanje svakim je danom odgovor sve jasniji i sa zanimanjem ćemo pratiti daljnje političke poteze na državnoj ali i na lokalnoj razini!  U tom kontekstu nismo posve sigurno kako će i sjednica skupštine Grada Zagreba završiti kako je predviđeno jer i tu se uplelo previše osobnih interesa i pogodovalo pojedincima. No stara poslovica kaže kako se posije tako se i žanje ili za našu aktualnu poltičku scenu još bolje vrijedi ako s vragom tikve sadiš o glavu ti se obijaju. Glava se može i sačuvati, treba samo razvrgnuti Koaliciju s onima koji nisu željeli Hrvatsku….

Na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prica-majke-koja-gleda-sina-kako-odlazi-za-svojom-napustenom-generacijom-otjerali-su-nam-djecu-vani-ali-i-dalje-ih-drze-za-vratove/6831945/ možete pročitati aktualnu situaciju u Hrvatskoj koja nema veze s onime što se ... (opširnije)

Sudeći prema ponašanju zastupnika Hrelje možemo reći kako su pojedini filozofi potpuno u pravu kada kažu ... (opširnije)

U našoj državi koji mnogi opravdano nazivaju apsurdistan sve je moguće.  Granice između morala i nemorala ... (opširnije)

Posljednji događaji u Hrvatskom saboru pokazatelj su kako se povijest ponavlja i kako je prošlost učiteljica ... (opširnije)

Sa svojim izbornim programom i sloganom Vjerodostojno HDZ je na posljednjim parlamentarnim zborima privukao najveći broj ... (opširnije)

Vukovar- simbol hrabrosti, odavanja pijeteta žrtvama, mjesto sjećanja, zajedništva, jedinstva... (opširnije)

Na poveznici http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pitali-smo-strucnjake-o-pravilniku-koji-je-digao-uzbunu-medu-vozacima-sto-se-zapravo-mijenja-za-oboljele-i-hoce-li-imati-problema-s-dobivanjem-vozacke/6740487/ možete pročitati kakve se izmjene očekuu pri dobivanju vozačkih dozvola! (opširnije)

U nedavnom razgovoru za medije imalo smo prilike pročitati kako su za predsjednika Hrvatskog sabora riječi ... (opširnije)

O tome kako smo svojim komentarima zagolicali pozornost medija i šire javnosti svjedoče i jedan dio ... (opširnije)

Neugodno iznenađeni, a možemo slobodno reći i zatečeni jučerašnjom reakcijoim ministra Pavića moramo ponovno reagirati ponajviše ... (opširnije)