Priopćenje za javnost GO SU Đakovo

Stranka umirovljenika  grada Đakovo iznenađena je projektima koje pred predstojeće lokalne izbore obećava Gradonačelnik sa svojim dušobrižnicima. Pitamo gradonačelnika Vinkovića i njegove istomišljenike kome praviti zatvorene bazene kada mladi odlaze trbuhom za kruhom, a nama penzićima ti bazeni nisu potrebni jer mi nismo plivači. Ovo je samo još jedan namet građanima Đakova i prigradskih sela, jer održavanje  bazena dosta košta i predstavlja veliku stavku u gradskoj proračunu. Poručujemo stoga gradonačelniku da napravi prvo ono što je davno obećao, a to je biciklistička staza od Đakova do Kuševca ako na to nije već zaboravio.

Smatramo da se gradonačelnik treba probuditi i vidjeti da je grad Đakovo po zapošljavanju zadnji u regiji, te njemu i njegovim jatacima poručujemo da vide što je s industrijskom zonom koja je zarasla u travu, a oni razmišljaju o bazenima. Ne bi nas čudilo da počnu s promidžbama kako će u Đakovu otvoriti zračnu luku za 200 zrakoplova, jer takve planove imaju samo istrošeni političari koji samo vide sebe, a za druge ne mare.

I na kraju svima je dobro poznato da se u tvrtkama kojima je vlasnik Grad Đakovo zapošljavaju samo stranački prijatelji čije ručice su potrebne kod glasovanja u gradskom vijeću. Stoga im poručujemo  da je dosta  zadržavanja po tri dobro plaćene fotelje  i da od 21. svibnja dolazi kraj diktature velikog vođe. Time će se otvoriti Pandorina kutija koju gradonačelnik Vinković drži od 2001. godine, kada je postao veliki vođa ili kako kažu u Univerzalu - Imam kuma nema ga država.