Nove prostorije Gradske organizacije SU Belišće

Gradska organizacija Stranke umirovljenika (SU) Belišća održala je 26. siječnja sjednicu predsjedništva u novim stranačkim prostorijama, u Belišću, Kralja Tomislava 198 A.

Na sjednici na kojoj su u Stranku umirovljenika (SU) učlanjena četiri nova člana, razgovaralo se o provedenim i planiranim stranačkim aktivnostima na području grada Belišća i prigradskih naselja, Valpovštini i Osječko-baranjskoj županiji te mobilizaciji novih članova i simpatizera stranke.

U nastavku sjednice razgovaralo se o sve većim troškovima života što predstavlja veliki udar na džepove potrošača, a posebice umirovljenika, starijih, nemoćnih i nezaposlenih sugrađana.

Po završetku sjednice predsjednik Gradske i ujedno i Županijske organizacije Stranke umirovljenikaOsječko-baranjske županije Pavo Milekić još se jednom zahvalio novim članovima na iskazanom povjerenju i učlanjenju u Stranku umirovljenika te istaknuo kako je to dobar pokazatelj da Stranci umirovljenika grada Belišća sve više raste povjerenje građana.

Povjerenje koje stranci građani Belišća i prigradskih naselja iz tjedna u tjedan sve više iskazuju dokaz je da smo na pravom putu, jer samo ujedinjeni i zajedno možemo na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2017. izboriti veći broj svojih predstavnika u gradskim i općinskim Vijećima i županijskoj Skupštini Osječko-baranjske županije. Na taj način možemo osigurati snažniju poziciju za zastupanje interesa  osiromašene, opljačkane i obespravljene umirovljeničke populacije koja je grad Belišće, Valpovštinu i Osječko-baranjsku županiju do 90-te izgradila i u Domovinskom ratu obranila, a danas je socijalna kategorija koja jedva sastavlja kraj s krajem i jedva preživljava.