Aktivnosti GO SU Belišće

Gradska organizacija Stranke umirovljenika (SU) grada Belišća održala je u četvrtak 19. siječnja 2017. godine svoju drugu sjednicu Predsjedništva u 2017. godini.

Na sjednici na kojoj je u stranku učlanjena nova članica, gđa. Kornelija Fešiš iz Belišća, razgovaralo se o trenutnoj gospodarsko-političkoj situaciji u gradu Belišću i Osječko-baranjskoj županiji te provedenim i planiranim aktivnostima Stranke umirovljenika vezano za nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2017. godine.

U nastavku razgovaralo se o suradnji s koalicijskim partnerima u gradskom Vijeću i obavljenim razgovorima s predstavnicima pojedinih političkih Stranaka koje djeluju u gradu Belišću i Osječko-baranjskoj županiji kao i možebitnoj predizbornoj suradnji s istim.

Po završetku sjednice Pavo Milekić, predsjednik Gradske i predsjednik Županijske organizacije Stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije čestitao je novim članovima Stranke umirovljenika, Ujedno je staknuo kako je ujedinjenje i zajedništvo umirovljenika i  umirovljeničkih skupina u gradu Belišću i Osječko-baranjskoj županiji pretpostavka da na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2017. godine izborimo što veći broj svojih predstavnika u gradskim i općinskim Vijećima i županijskoj Skupštini Osječko-baranjske županije. Time bismo osigurali poziciju za snažnije i jače zastupanje interesa osiromašenih, opljačkanih i obespravljenih umirovljenika i starijih osoba koji su grad Belišće, Valpovštinu i Osječko-baranjsku županiju izgradili i u Domovinskom ratu obranili, a danas su uglavnom socijalni slučajevi.

Umirovljenici grada Belišća, Valpovštine i Osječko-baranjske županije, dignimo svoj glas protiv pljačke i siromaštva umirovljenika!  Za bolje i pravednije sutra sadašnjihi budućih umirovljenika!