Izabrano novo vodstvo županijske organizacije Osječko baranjske županije

Kako je i najavljeno, u subotu dana 16. srpnja 2016. godine u Hotelu “Ružica grad”, u Orahovici održana je Izborna skupština Županijske organizacije Stranke umirovljenika za Osječko-baranjsku županiju.

Skupštini su uz predsjednika i zamjenika Stranke umirovljenika Lazara Grujića i  Đure Mučnjaka, nazočili i potpredsjednici stranke Juraj Fofonjka, Vinko Kuzmić, Željko Held i brojni članovi SU.

Nakon intoniranja Lijepe naše i minute šutnje za sve koji su dali svoj život za Hrvatsku, povjerenik stranke Pavo Milekić je u kratkim crtama izložio aktualnu problematiku umirovljenika u Osječko-baranjskoj županiji.

Nakon rasprave gospodin Milekić je u svom govoru istaknuo potrebu zajedništva i jačanja svih temeljnih oblika ustrojstva i djelovanja Stranke umirovljenika na području Osječko-baranjske županije u kojoj ima 7 gradova i 35 Općina i nagovijestio pripremu za nadolazeće izvanredne parlamentarne 11. rujna 2016. godine.

U nastavku radnog dijela, nakon provedenog glasovanja, jednoglasnom odlukom članova Skupštine izabrano je novo vodstvo Županijske organizacije Stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije u sastavu:

Za predsjednika, Pavo Milekić iz Belišća;

Za zamjenika predsjednika, Josip Srakić iz Valpova;

Za tajnika: Željko Gašparović iz Osijeka;

Za potpredsjednike: Marko Vrček iz Osijeka, Nedeljko Dominković iz Belišća i Miro Raspudić iz Đakova.

U Nadzorni odbor: Kata Kačić iz Osijeka, Pavao Vidinović iz Valpova i Drago Rukavina iz Đakova.

Nakon održanog radnog dijela i zahvalu izabranog predsjednika Županijske organizacije SU Pave Milekića, svi delegati i gosti su ostali na proširenoj sjednici Predsjedništva Stranke umirovljenika.